Кримінальна справа Трампа — суд відхилив заставу політика у справі про шахрайство

Фото: Shealah Craighead/Official White House Photo | Суд відхилив заставу Дональда Трампа у справі про шахрайство (ілюстративне зображення)

За даними журналістів, американський політик мав внести заставу у справі про цивільне шахрайство, щоб його нерухомість не заарештували. Пізніше виявилося, що гроші не було прийнято.

Related video

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп спробував внести заставу в розмірі 175 мільйонів доларів у його справі про цивільне шахрайство в Нью-Йорку, однак суд відхилив гроші. Про це повідомляє видання Newsweek.

Річ у тім, що ще в лютому Верховний суд Нью-Йорка виніс рішення проти Дональда Трампа, двох його старших синів та інших осіб, які пов’язані з компанією колишнього президента. У позові генеральної прокурорки Нью-Йорка Летиції Джеймс йшлося про те, що їх звинувачують у завищенні вартості нерухомості для отримання більш вигідних умов кредитування і страхування. Сам Дональд Трамп відкидає звинувачення.

Уже 25 березня американський політик отримав відстрочку стягнення понад 454 млн доларів, які він міг заборгувати за вироком у справі про цивільне шахрайство. Пізніше з’явилася інформація, що йому потрібно внести 175 мільйонів доларів протягом 10 днів — суму значно зменшили. Це дозволило б уникнути арешту майна.

2 квітня він пішов на такий крок, однак суд відхилив гроші, адже вони не були включені до поточного фінансового звіту. Адвокат у кримінальних справах Джеффрі К. Левін на своїй сторінці в соціальній мережі Х (колиш. Twitter) навів як приклад документ Верховного суду округу Нью-Йорк під номером 1707. У ньому йдеться про ймовірну причину, чому заставу було відхилено.

“Суд відхилив заявку на заставу Трампа у справі про шахрайство з кількох причин, однією з яких було те, що Трамп не завантажив до суду свій “поточний фінансовий звіт” [з нетерпінням чекаю прочитання]. 175 мільйонів причин, через які не можна було припуститися й однієї помилки, не кажучи вже про три”, — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 квітня повідомлялося, що Дональд Трамп пригрозив виборцям кінцем США. За словами американського політика, у разі його поразки на виборах вони можуть стати останніми в історії США. Він звинуватив в американських проблемах мігрантів і натякнув на таємне вторгнення Китаю.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *