У Німеччині судили чиновника, який домагався до дітей з України

Після початку повномасштабного вторгнення німецький посадовець допоміг українській родині переїхати до Німеччини. Він пообіцяв опікуватися та захищати громадян України.

Related video

У Німеччині перед судом постав місцевий чиновник, який сексуально домагався двох хлопчиків з України. Про це повідомляє німецьке видання BILD.

Так, суд в Гамбурзі засудив 43-річного чиновника Денніса В. до восьми років ув’язнення за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 та 11 років та виробництво дитячої порнографії.

Важливо Іноземець спробував вивезти українку для роботи в борделях Камбоджі: його затримали (відео)

Після початку повномасштабної війни в Україні посадовець допоміг родині українців переїхати до Німеччини і пообіцяв опікуватися і захищати родину. Пізніше він почав шантажувати членів сім’ї, погрожуючи депортацією. Натомість чоловік вимагав близькості з дітьми.

Від березня 2022 по квітень 2023 він кілька разів приставав до дітей у своєму автомобілі і знімав це на фото. Зокрема, він просив їх зробити йому масаж. Хлопчики відмовилися, після чого він почав писати 11-річному українцю повідомлення із погрозами. “Вам тут більше не раді. Я маю владу депортувати тебе і твою сім’ю”.

В суді посадовець визнав свою провину, завдяки чому дітям не довелося свідчити в суді.

Нагадаємо, що 64-річного голлівудського актора Кевіна Спейсі виправдали за звинуваченням у сексуальних домаганнях щодо чотирьох чоловіків.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *