В Польщі українець зупинив вантажівку, водій якої знепритомнів

Фото з місця інциденту https://sosnowiec.policja.gov.pl

Українець їхав за кермом власного авто, коли помітив вантажіку, яка дивно поводилася на дорозі. Він під’їхав ближче і побачив, що за її кермом перебуває водій в непритомному стані.

Related video

30-річний громадянин України став позитивним героєм поліцейської хроніки у місті Сосновець Сілезійського воєводства. Він на ходу зупинив вантажівку, за кермом якої перебував бездиханний водій. Про це повідомили на сайті місцевої поліції.

Інцидент стався у темний час доби на трасі DK 94 у напрямку Домброви-Гурнічей. Українець їхав за кермом власного авто, коли помітив вантажіку, яка дивно поводилася на дорозі. Він під’їхав ближче і побачив, що за її кермом перебуває водій в непритомному стані.

Українець зреагував миттєво, оскільки некерований транспортний засіб міг наробити біди.

Важливо Смертельний фінал: 18-річний українець загинув, тікаючи від польських поліцейських (відео)

“Він зупинив своє авто, підбіг до вантажівки, яка рухалася досить повільно, відкрив двері та потягнув за ручне гальмо. Далі він викликав “швидку” та поліцейських, які до приїзду медиків надавали допомогу непритомному 59-річному чоловікові. На жаль, водій вантажівки помер, незважаючи на спроби реанімації”, — йдеться в повідомленні поліції.

У поліції відзначили сміливість українця і подякували йому за його вчинок.

“Завдяки швидкій реакції свідка цієї події вдалося уникнути ще більшого розростання трагедії на такій жвавій дорозі. Дякуємо людині, яка відреагувала на погрозу, за громадянську позицію, варту наслідування”, — прокоментували в поліції.

Нагадаємо, що 7 вересня стало відомо, що в Польщі загинув підліток з України. Він врятував школярку, яка вийшла на залізничні колії.

Також повідомлялося, що британець врятував дитину з машини, що тонула під час шторму.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *