Мобілізація в Україні – топ-менеджер Енергоатома втік за кордон

Президент “Енергоатома” підписав 2-тижневу відпустку виконавчому директору з персоналу компанії

Документ, який надає право на виїзд за кордон підписав очільник “Енергоатома”. Топ-менеджеру плюс до всього виплатили ще заробітну плату.

Related video

Топ-менеджер “Енергоатома” Олег Бояринцев виїхав за кордон у відпустку і не повернувся. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк та показав копії відповідних документів.

Йдеться про виконавчого директора з персоналу “Енергоатома” Олега Бояринцева. У січні 2023 року він отримав дозвіл на виїзд за кордон, зокрема, топ-менеджер збирався провести відпустку у Польщі. Після відпустки на роботу він так і не повернувся.

“Черговий зашквар “Енергоатома”. На цей раз допомогли вивезти під час війни закордон свого менеджера і експомічника Деркача. Президент “Енергоатома” Петро Котін підписав 2-тижневу відпустку виконавчому директору з персоналу компанії. З “правом виїзду за кордон”, на що сам Котін взагалі-то права не має”, — написав Железняк.

Він додав, що Бояринцев, перебуваючи у відпустці, написав заяву на звільнення, і “Енергоатом” звільнив його 15 лютого.

“Ще й компенсацію виплатили за відпустку. В Україну він досі не повернувся і, кажуть, що і не збирається. Ось такий “Шлях” від “Енергоатому”, або програма захисту свідків”, — прокоментував нардеп.

Нагадаємо, що на Вінниччині прикордонники викрили 10 “ухилянтів” із різних областей України, які хотіли незаконно виїхати за кордон на човні. За таку подорож чоловіки призовного віку мали заплатити 5 тисяч доларів з людини. Їх затрималина березі річки Дністер.

27 грудня повідомлялося про затримання 16 чоловіків, які намагалися незаконно виїхати з України до Словаччини. Вони намагалися втекти, розбившись на групиі поодинці.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *