Модель Джесіка Мако стала чудовиськом після імплантації зубів — фото

Фото: Скриншот | Джессіка Мако

Джессіка Мако стверджує, що попри попередження лікарів про можливі синці, вона не очікувала, що біль буде таким “жорстоким” і синці настільки сильними.

Related video

44-річна модель Джессіка Мако з Сан-Антоніо, що у штаті Техас, поскаржилася на “агонізуючий” біль, оскільки розлад харчової поведінки, який вона мала, коли була молодшою, “знищив” усі її зуби. Про це пише Daily Mail.

Видання зазначає, що у квітні жінка вирішила поставити зубні імплантати All-on-4, щоб вирішити поточні проблеми із зубами. Мова йде про процедуру, під час якої набір із чотирьох зубних імплантатів замінює “розхитані, гнилі, відсутні або нездатні зуби”.

Хоча лікарі попереджали її про синці, Джессіка, що не очікувала, що біль буде таким “жорстоким” і синці настільки сильними.

Вже на четвертий день після процедури Мако опублікувала відео свого обличчя та заявила, що вона виглядає як “монстр”, і попросила інших звернутися до неї, якщо вони коли-небудь мали подібну реакцію на процедуру.

Важливо "Важко читати й писати": дочка мільярдера Бренсона розповіла про захворювання батька та сина (фото)

Темно-фіолетові синці з’явилися на її шиї та підборідді та поширилися по її обличчю, щогодини погіршуючись, досягнувши навіть її очей. Зараз, коли через два тижні синці та набряки значно зменшилися, мати трьох дітей все одно рекомендувала б цю процедуру, оскільки вважає, що її сильні синці — “унікальний” випадок.

“Лікарі сказали, що в мене будуть синці. Наступного дня після того, як мені поставили імплантати, моє обличчя стало сильно опухлим, а наступного дня почалися синці. Я дуже злякалася. Щогодини ставало все гірше і гірше. Здавалося, що на моєму обличчі був тест Роршаха, як чорнильні плями. Я схильна до сильних синців, але ніколи раніше не відчував нічого подібного”, — розповіла про свій досвід Джессіка.

Жінка додала, що оскільки вона художник, то було цікаво побачити себе в такому образі, однак з іншого боку це було жахливо, оскільки раніше вона не бачила подібних синців на чиємусь обличчі.

“Моя порада іншим, хто думає про імплантацію зубів, полягає в тому, що це чудовий варіант, він допомагає багатьом людям, і я точно рекомендую його, і що мій випадок був просто унікальним. Я на 100% рекомендую операцію”, — зробила висновок Мако.

19 квітня Фокус писав, що колишня перша леді США Мішель Обама представила свою книгу, в якій розкрила подробиці свого приватного життя.

Також відомо, що британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем в інтервʼю для ELLE Spain розкрила секрет свого щасливого шлюбу з чоловіком Девідом.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *