Не без гріха: 75-річному педофілу дозволили співати у церковному хорі — чим все закінчилося

Фото: The Telegraph | Майкл Коупленд десятиліттями нападав на маленьких хлопчиків, з якими знайомився у церкві

Чоловік неодноразово був звинувачений у насильстві над хлопчиками-хористами, але йому вирішили дати ще один шанс. Невдовзі він втретє потрапив під слідство та був засуджений ще на 16 років.

Related video

75-річному злочинцю з Великої Британії дозволили співати в церковному хорі. На той момент він вже мав заборону на відвідування 200 церков. Деталями поділились у The Telegraph.

Майкл Коупленд протягом десятиліть нападав на юних хористів у церквах. Свою “залежність від дітей” він навіть не приховував.

Проте у 2018 році педофіл, який вже двічі відбував терміни за ґратами, з’явився на сторінці церкви у соцмережах як соліст хору. Як виявилося, він вчергове переїхав та захотів відвідувати богослужіння.

Невдовзі Коупленд знову опинився під слідством, а його дозвіл на відвідування церкви був скасований.

Що скоїв Майкл Коупленд?

Чоловік щонеділі вранці відвідував церкву та вважався джентльменом завдяки сімейному багатство. З часом виявилось, що за образом вірянина-багатія ховався хижий педофіл.

Спершу Коупленда ув’язнили лише на дев’ять місяців — за напад на трьох хлопчиків у віці 12 і 13 років у церкві.

Пізніше його схопили через непристойний напад на ще одного 12-річного хлопчика. Тоді педофіла посадили на 18 місяців. Відомо, що він познайомився з дитиною у театрі.

У 1998 році злочинець отримав заборону на відвідування 200 церков, а його фото розповсюдили серед духовенства. Проте таке рішення викликало дискусії у суспільстві. Деякі віряни мали сумніви в тому, що грішнику можна перешкоджати у пошуку “спокути через християнство”.

Згодом Коупленду все ж дозволили відвідувати хор — у 2018 році. Проте вже у 2022 році неназваний чоловік зізнався, що теж зазнавав насильства з його боку.

Тоді злочинець вже втретє потрапив під слідство та знову втратив можливість відвідувати хор. Невдовзі він зізнався у 15 звинуваченнях у сексуальному насильстві. Хлопчику на той момент було від 8 до 12 років. Випадки, про які йдеться, сталися ще у 1980-х і 1990-х роках.

У вересні педофіла знову ув’язнили — на 16 років. За даними ЗМІ, з усіма своїми жертвами, окрім одного хлопчика, він познайомився через церкву.

Нагадаємо, в Італії випустили з в’язниці засудженого на 30 років вбивцю через його вагу. Чоловік 57 разів вдарив ножем свою дівчину через крихти на ліжку.

Американська круїзна компанія довічна внесла пасажирку до “чорного списку” через жуйку. Жінка розповіла, що була налякала, адже завжди намагається дотримуватись правил.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *