«Перебувають на вершині»: Трамп похвалив Путіна, Орбана і Сі Цзіньпіна, але образив Байдена

Фото: Скриншот | Дональд Трамп знову похвалив авторитарних світових лідерів

На думку американського політика, нинішній президент США є найгіршим в історії, адже він некомпетентний у багатьох питаннях. Трамп вважає, що його перемога на виборах може нібито все змінити на краще.

Related video

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп похвалив низку авторитарних світових лідерів, але вважає, що нинішній американський голова держави не впорався зі своїми завданнями. Про це йдеться в матеріалі The Washington Post.

Під час одного з виступів у межах передвиборчої кампанії Дональд Трамп згадав президента Росії Володимира Путіна, голову КНР Сі Цзіньпіна і навіть прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Усі три лідери користуються популярністю у колишнього американського президента і він неодноразово позитивно висловлювався про них.

Дональд Трамп заявляє, що всі перераховані вище політики “перебувають на вершині своєї гри, подобається вам це чи ні”.

Щодо планів на своє президентство, якщо вдасться перемогти на виборах у листопаді поточного року, американський політик заявив, що збирається зробити все для того, щоб світ знову почав поважати США.

Раніше, як писали в Sky News, Дональд Трамп називав Джо Байдена найгіршим американським президентом в історії, адже він некомпетентний у низці питань.

Нагадаємо, 22 травня повідомлялося, що Дональд Трамп порівняв США з “об’єднаним Рейхом”. На опублікованому ролику до передвиборчої кампанії політика вказані позитивні моменти, які нібито мають відбутися в разі його переобрання на посаду президента. Журналісти стверджують, що Трампу пізніше довелося видалити відео.

9 травня повідомлялося, що Дональд Трамп може піти на ескалацію з РФ після виборів президента. У нього буде одразу 2 сценарії того, як США мають підтримати Україну. За словами професора історії Майкла Кіммейджа, якщо політик вдруге стане президентом, він буде менш обережним у питанні ядерної війни, а також може дозволити удари по Росії американською зброєю.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *