У Києві затримали наркодилерів, які прикидались військовими для торгівлі кокаїном (фото)

Фото: Поліція Києва | Усіх учасників незаконного “бізнесу” затримали

Вдень “клієнти” торговців забирали наркотики самі, а вночі їх доставляли. Для проїзду блокпостів у комендантську годину дилери вдягали військову форму.

Related video

У Києві затримали групу наркодилерів, які заробляли на продажі кокаїну. Деталями справи 24 травня поділилась пресслужба поліції Києва.

До злочинної групи входили четверо чоловіків віком 38-48 років. Вони збували наркотики у Києві, зустрічаючись з “клієнтами” особисто на передаючи “товар” з рук у руки за готівку.

За даними слідства, організатором незаконного “бізнесу” був уродженець Чернігівщини 1975 року народження. З ним працювали троє знайомих жителів Києва.

Фото, оприлюднене правоохоронцями Фото: Поліція Києва

Фото, оприлюднене правоохоронцями Фото: Поліція Києва

Наркодилерів затримали під час продажу чергової дози. Під час обшуків у них знайшли наркотики, зароблені на торгівлі кокаїном гроші та “чорнові” записи.

Пресслужба Київської міської прокуратури розкрила деталі щодо методів “маскування” затриманих. Зазначається, що вони приймали замовлення в період з лютого по травень цього року.

“Вдень покупці могли самостійно приїжджати за замовленням, а вночі, під час дії комендантської години, наркоторговці самі доставляли товар”, — розповіли в прокуратурі.

Фото, оприлюднене правоохоронцями Фото: Поліція Києва

Фото, оприлюднене правоохоронцями Фото: Поліція Києва

Для того, щоб, порушуючи комендантську годину, їздити Києвом, наркодилери вдягали військову форму. При перевірці документів на блокпостах вони представлялись військовими-резервістами та показували підроблену довідку.

“Їздили підозрювані на старих автомобілях, а на лобовому склі додатково закріплювали чорний спецномер”, — передала пресслужба.

Фото, оприлюднене правоохоронцями Фото: Поліція Києва

Один грам кокаїну “клієнтам” наркодилерів обходився у 300 доларів. Також покупцям пропонували канабіс.

Усі четверо українців були затримані за підозрою у зберіганні з метою збуту та збуті наркотиків. Тепер чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 29 березня у Черкаській області зупинили машину за порушення ПДР. Поліціянти помітили, що водій нервує, і вирішили перевірити авто. Біля сидіння лежав пакет, якому під виглядом “картоплі” порушник віз розфасовані наркотики.

27 березня у Житомирі спіймали українців, які організували справжню лабораторію для синтезування амфетаміну. Для перенесення обладнання наркодилери використовували рюкзак популярної служби доставлення.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *