Експрезидент України Віктор Янукович прибув до Білорусі, — соцмережі

Фото: Flickr | Експрезидент України Віктор Янукович

Востаннє Янукович був у Білорусі в березні 2022 року. Тоді він очікував на захоплення України Росією і повернення собі влади.

Related video

У Гомелі в Білорусі в аеропорту зафіксували літак українського експрезидента-втікача Віктора Януковича. Про це повідомляє “Белоруські Гаюн”.

“У Білорусь прилетів літак Віктора Януковича. О 12:50 в аеропорту Гомель приземлився його літак Dassault Falcon 900C (RA-09617)”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що востаннє український колишній президент Віктор Янукович відвідував Білорусь на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в березні 2022 року. За даними WP, РФ перед вторгненням в Україну створила 2 групи проросійського уряду в очікуванні. Центральною фігурою був Янукович, який на початку березня зібрався зі своєю групою в Білорусі в очікуванні повернення собі влади.

Також моніторингова група повідомляє, що до Білорусі прибув новий міністр оборони РФ. На аеродром “Мачулищі” приземлився Ту-214ПУ-СБУС з реєстраційним номером RA-64530, який належить міністерству оборони Росії. За даними ЗМІ, цим літаком до Мінська прилетів новий очільник російського оборонного відомства Андрій Бєлоусов.

Нагадаємо, що 23 травня президент Росії Володимир Путін прибув до Мінська на переговори з бОлександром Лукашенком. Вони збиралися обговорити ядерну безпеку.

Раніше повідомлялося, що 20 грудня Віктор Янукович та його син Олександр позбулись деяких санкцій, які ЄС наклав на їхні активи. Європейські юристи погодились, що у 2021 році допустили помилку через особливості судової системи в Україні.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *