Помер у лікарні: боксер вбив у російському Артьомовську «вагнерівця», — росЗМІ (фото)

Фото: e1.ru | Олександр Кожевін не приходив до тями у лікарні

Найманець Олександр Кожевін був госпіталізований у тяжкому стані після бійки у парку. Боксера, що “нокаутував” окупанта, тримають під домашнім арештом.

Related video

У місті Артьомовськ в Краснодарському краї РФ спортсмен Микола Смирнов побив бійця російської ПВК “Вагнер” Олександра Кожевіна. Чоловік помер у лікарні від отриманих травм. Про це 4 липня повідомили в E1.

Причини конфлікту, що стався 15 червня у парку, наразі невідомі. Місцевий боксер перебуває під домашнім арештом за рішенням суду від 2 липня.

Фото боксера Миколи Смирнова, що побив "вагнерівця" в парку Фото: e1.ru

Кожевін був госпіталізований у тяжкому стані з черепно-мозковою травмою. Його мати підтвердила, що чоловік помер, не приходячи до тями.

“Він помер у лікарні, не приходячи до тями”, — проінформувала жінка.

Нагадаємо, у Краснодарі затримали 81-річну пенсіонерку, яка шукала кілера через знайомих та соцмережі. Жінка хотіла замовити вбивство місцевого дільничного інспектора, і була готова заплатити за це мільйон рублів.

У Махачкалі розбилася повітряна куля. Внаслідок аварії постраждали чотири пасажири, які виявились місцевими мешканцями. Пілот назвав падіння кулі після зіткнення з горою “аварійною посадкою”. Момент аварії зафільмували кілька свідків.

У Китаї чоловік та дружина здали одне одного до психлікарні через сварку. Поліціянти відмовилися порушувати справу після скарги жінки на примусову її госпіталізацію з помсти. Подружжю були діагностовані депресія та шизофренія.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *