Потягнув за важіль: у Південній Кореї пасажир відчинив двері літака в повітрі (відео)

Фото: Asiana Airlines | Літак виконував внутрішній рейс з острова Чеджу до міста Тегу

Чоловік вирішив відчинити двері під час посадки повітряного судна в місті Тегу. На борту літака перебували 200 людей, вісім школярів опинилися у лікарні.

Related video

Пасажир літака Airbus 321 південнокорейської компанії Asiana Airlines відчинив двері під час польоту. Про це повідомило 26 травня агентство Yonhаp із посиланням на представників аеропорту та джерела в авіагалузі.

Літак виконував внутрішній рейс із острова Чеджу до міста Тегу, на борту перебували 200 осіб, з них 194 були пасажирами. Чоловік вирішив відчинити двері, коли повітряне судно заходило на посадку.

Reuters з посиланням на представника пожежної охорони Тегу додало, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Дев’ять людей доставили до найближчої лікарні через проблеми з диханням.

В управлінні освіти Чеджу уточнили, що вісім із тих, хто опинився в лікарні, були школярами.

ВПС підтверджує, що у літаку були діти шкільного віку, вони летіли на спортивний захід вихідного дня.

“Діти тремтіли, вони плакали і були налякані”, — розповів батько одного з учнів.

Поліція розслідує інцидент, який сидів біля аварійного виходу, пасажир торкнувся важеля, зазначив представник місцевої влади.

За словами представника Asiana Airlines, літаку залишалося дві-три хвилини до приземлення, коли чоловік відчинив двері приблизно за 200 метрів над землею. Усі пасажири сиділи з пристебнутими ременями.

Фокус раніше писав про загадкову авіакатастрофу в США, яка сталася 25 жовтня 1999 року. Літак майже чотири години кружляв у повітрі та міг перетнути кордон із Канадою.

Нагадаємо, що зенітний ракетний комплекс Patriot міг знищити 13 травня в небі над РФ чотири російські борти. Telegram-канали писали про ліквідацію 11 пілотів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *