Шольц зустрів двійника – що відомо про сенатора Кунса – фото

Фото: Olaf Scholz / X (Twitter) | Шольц опублікував фото зі своїм двійником із Сенату США

Німецький політик Олаф Шольц зустрівся із сенатором Крісом Кунсом в межах свого візиту до Вашингтона, зокрема для обговорення із представниками верхньої палати Конгресу США подальшої допомоги Україні.

Related video

Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час свого візиту до Вашингтона зустрівся зі своїм “двійником” Крісом Кунсом, сенатором від Демократичної партії. Про це Шольц повідомив в X (колишній Twitter) у п’ятницю, 9 лютого.

“Завжди приємно зустріти мого двійника Кріса Кунса”, — написав Шольц.

Світлину, на якій обидва політики стоять поруч та усміхаються, оприлюднив у своїх соцмережах і Кунс. Відповідне фото він підписав словами: “Хто з них хто?”.

Кріс Кунс: що про нього відомо

Кріс Кунс — 60-річний американський політик, котрий представляє штат Делавер у Сенаті США з 15 листопада 2010 року.

Під час навчання, у 1988 році, він перейшов з Республіканської партії до Демократичної. Голова Виконавчої влади округу Ньюкасл з 2005 по 2010.

У січні 2022 проголосував проти проєкту санкцій для газогону “Північний потік-2” як засобу запобігання російському вторгненню в Україну.

Для чого Шольц приїхав до Вашингтону

Нагадаємо, 9 лютого канцлер Німеччини Олаф Шольц під час свого візиту до Вашингтона зустрівся із сенаторами США та обговорив подальшу допомогу Україні.

Німецький політик не приховував позитивних емоцій від зустрічі з членами Сенату США. Він розмовляв з представниками Демократичної та Республіканської партій.

“Україна потребує всієї нашої підтримки, щоб захистити себе від російської агресії”, — заявив він.

8 лютого у Сенаті США відбулось процедурне голосування за розгляд законопроєкту стосовно допомоги Україні. Загалом 67 сенаторів проголосували за рішення, яке забезпечить подальший процес розгляду й ухвалення документа, 32 висловилися проти.

Зазначимо, напередодні у Сенаті США не підтримали Великий пакет фінансування міжнародної допомоги та міграційної реформи. Однак сенатори вирішили переглянути законопроєкт про допомогу Україні, але вже без питання стосовно захисту американського кордону з Мексикою.

Нагадаємо, 7 лютого аналітики ISW повідомляли, що США не будуть нескінченно озброювати Україну. За словами аналітиків, запити України щодо міжнародної безпеки в довгостроковій перспективі знизяться, оскільки Київ нарощує власний оборонний потенціал. На їхню думку, Україна поступово самостійно забезпечить себе озброєнням.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *