Сорос виділив на підтримку протестів проти Ізраїлю 15 млн доларів, — ЗМІ

Фото: The New York Post | Ілюстративне фото

За інформацією журналістів, фінансування діяльності активістів здійснювалося через благодійну організацію Tides Center. За ці кошти проводилися мітинги палестинських “правозахисних груп”, які виступали проти дій Ізраїлю після 7 жовтня.

Related video

Організації, підконтрольні американському мільярдеру Джорджу Соросу, надають фінансову підтримку активістам, які виступають на мітингах проти Ізраїлю. Так різні некомерційні організації, що підтримують дії ХАМАСу, отримали з 2016 року 15 млн доларів. Про це 28 жовтня повідомили журналісти The New York Post.

Оглядачі пишуть, що, згідно з даними фонду Open Society Foundations, організація Сороса виділила 13,7 млн доларів через благодійну НКО Tides Center, яка нібито стверджує, що палестинці є жертвами “ізраїльських колонізаторів”.

Серед бенефіціарів Tides — організація Adalah Justice Project, яка 7 жовтня розмістила в Instagram фотографію бульдозера, що зносить частину ізраїльського прикордонного паркану.

“Ізраїльські колонізатори вважали, що зможуть на невизначений час заточити два мільйони людей у в’язницю просто неба… Жодна клітка не залишиться без відповіді”, — ідеться в коментарі.

Важливо Палестинка поскаржилася на бідність у Газі в аксесуарах від Rolex та Chanel, – ЗМІ (фото)

Серед інших підтримуваних Соросом палестинських “правозахисних груп”, члени яких вивергали ненависть на мітингах після 7 жовтня, — американська організація Jewish Voice for Peace та If Not Now, які отримали 650 тис. і 400 тис. доларів відповідно. Обидві організації виступили спонсорами мітингу в Браянт-парку, а їхні члени були серед протестувальників, які зібралися 18 жовтня біля комплексу Капітолію США, пишуть журналісти.

“Джордж Сорос і його син Алекс давно підтримують найрадикальніші організації по всій планеті, зокрема й організації, що виступають за ХАМАС, які підтримують найогидніші дії. Ми закликали Сороса припинити фінансування, але він, схоже, сповнений рішучості й далі підтримувати антисемітські організації, які прагнуть знищити західну цивілізацію”, — заявив віцепрезидент дослідницької групи Media Research Center Ден Шнайдер.

Раніше повідомлялося, що президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган 28 жовтня був присутній на мітингу на підтримку палестинців. Він закликав громадян Туреччини засудити бойові дії Ізраїлю в Секторі Гази та заявив, що Анкара має намір оголосити Ізраїль “воєнним злочинцем”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *