Стівена Кінга розкритикували за пропозицію влаштувати поєдинок Зеленського і Путіна (скріншоти)

Фото: X (Twitter) | Стівен Кінг

Власник соцмережі Х Ілон Маск, своєю чергою, вважає недооціненим індивідуальний поєдинок як спосіб виявити переможця у війні.

Related video

Письменник Стівен Кінг запропонував українському президенту Володимиру Зеленському та главі Кремля Володимиру Путіну припинити вбивати людей і залагодити розбіжності в індивідуальному поєдинку. Пост опубліковано в соцмережі X.

Пост Стівена Кінга

У публікації Кінга йдеться про те, що “Путіну і Зеленському слід припинити вбивати людей” і залагодити розбіжності в очному поєдинку, при цьому глядачі б платили за перегляди. Кінг висловив упевненість у тому, що Зеленський вийде переможцем у такому бою.

Багатьом публікація сподобалася, іншим же такий підхід не припав до душі.

Ідею Кінга підтримали деякі

“Ми захищаємо себе, як можна ставити нас на один рівень? Зворушливо”, — написав Макс Обущенко.

Користувачеві не сподобався пост Кінга

“Думав, що це пародійний пост. Я в замішанні. Стільки постів на підтримку України, а тепер це?” — написав інший користувач.

Пост Кінга

Дехто висловився про те, що війна — не розвага, а хтось нагадав Кінгу про успіхи Путіна у східних єдиноборствах і про те, що Зеленський не служив в армії.

Автор коментаря вважає, що Зеленський все ж на це не образиться

Ще один користувач запропонував провести поєдинок Стівена Кінга з Дональдом Трампом.

Стівену Кінгу запропонували вийти на ринг із Дональдом Трампом

Власник соцмережі Х Ілон Маск, своєю чергою, підтримав ідею словами про те, що спосіб визначення переможця у війні шляхом індивідуального поєдинку дуже недооцінений.

Ілон Маск підтримав Стівена Кінга

Нагадаємо, що у квітні Стівен Кінг висловлювався з критикою на адресу республіканців, які не поспішали зі схваленням військової підтримки для України. За його словами, Володимиру Путіну, який спостерігав за тим, що відбувається в американському Конгресі, потрібно було себе вщипнути, щоб переконатися, що це відбувається наяву.

Також повідомлялося, що в лютому Кінг писав про те, що зв’язки Трампа з Путіним добре відомі. І що, за його словами, 45-й президент зрадив американський спосіб життя, за який помирали солдати.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *