Стрілянина у США — чоловік застрелив понад 20 осіб — відео

Фото: Androscoggin County Sheriff's Office/Facebook | Стрілець у США

За словами журналістів, поліції стало відомо про збройний напад у трьох точках міста. Підозрюваного поки не знайшли, але закликають громадян бути обережними, адже він озброєний і небезпечний.

Related video

У ніч на 26 жовтня чоловік влаштував масову стрілянину в місті Льюїстон, американському штаті Мен. У результаті загинули щонайменше 22 людини, поранено від 50 до 60 осіб. Про це повідомляє NBC News.

Зазначається, що поліції стало відомо про збройний напад близько 20:00 за місцевим часом. Відомо, що зловмисник атакував щонайменше три точки — на Годдард-роуд, Моллісон-Вей і в 500-му кварталі Лінкольн-стріт.

За словами журналістів, відомо про 22 загиблих, проте кількість жертв стрілка може зрости. Президент США Джо Байден був проінформований про те, що трапилося.

“Президент був проінформований про те, що наразі відомо про масову стрілянину в Льюїстоні, штат Мен, і продовжуватиме отримувати нову інформацію”, — сказав журналістам неназваний чиновник Білого дому.

Крім того, як повідомляється, про трагедію поінформували генпрокурора США Мерріка Гарланда.

У матеріалі йдеться, що в місті Льюїстон не працюватимуть школи. Офіс шерифа округу Андроскоггін опублікував фотографії стрілка.

Стрілянина у США

Пізніше поліцейське управління назвало підозрюваного. Так, стрілянину міг влаштувати 40-річний Роберт Кард. Його поки не знайшли, але закликають громадян бути обережними, адже він озброєний і небезпечний.

Нагадаємо, що у США пілот спробував розбити пасажирський літак, вимкнувши двигуни під час польоту. За словами журналістів, екіпаж затримав порушника, а тому літак благополучно приземлився в аеропорту Портленда. Тепер чоловіка звинувачують у спробі вбивства понад 80 осіб.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *