Теракт у Крокусі — у головах терористів могли бути чипи — відео

Фото: РИА Новости | На російському телебаченні висунули нову версію того, що відбувається в “Крокусі” (ілюстративне зображення)

За словами колишнього глави російського бюро Інтерполу Володимира Овчинського, виконавцям подій у концертному залі Підмосков’я просто “відключили свідомість”.

Related video

Уже більше тижня минуло з моменту, як у російському концертному залі “Крокус Сіті Хол” стався теракт, проте противник продовжує обговорювати версії того, що сталося. На одну з них звернули увагу у виданні The Moscow Times.

В ефірі програми “Время покажет” на Першому каналі колишній глава російського бюро Інтерполу, генерал-майор міліції у відставці Володимир Овчинський заявив, що виконавці теракту могли себе не контролювати, адже їм у мізки було імплантовано спеціальні чипи.

“Виконавцям відключили свідомість. Найімовірніше, у комплексі діяли психотропні речовини, нейропсихологічне програмування і, можливо, були чипи вставлені, оскільки зараз нейробіологія дає змогу керувати людиною”, — заявив Володимир Овчинський.

Примітно, що його рішення ніхто з присутніх у студії не почав оскаржувати.

Ведучий ток-шоу Анатолій Кузичев зі свого боку заявляв, звернули увагу у виданні “Подъем”, що до нього в ефір потрапляють винятково “люди із серйозними компетенціями та репутацією”. А ось чипування людей і нібито можливість за допомогою чипів керувати їхньою свідомістю — популярний сюжет різних конспірологічних теорій, вважає він.

Нагадаємо, 31 березня повідомлялося, що Росія офіційно звинуватила Україну у стрілянині в “Крокус Сіті Холі” і зажадала, щоб глава Служби безпеки Василь Малюк був заарештований. У ворожому МЗС заявили, що Україна понесе міжнародно-правову відповідальність за нібито скоєні теракти.

Через кілька годин у СБУ відреагували на звинувачення України в теракті в “Крокус Сіті Холі”. У відомстві підкреслили, що особливо цинічно звинувачення МЗС РФ звучать на тлі річниці визволення Бучі, де російські військові тероризували місцеве населення. Тоді за місяць окупації було вбито понад тисячу мирних жителів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *