Теракт у Крокусі — у РФ звинуватили українські спецслужби — у Зеленського відповіли

Фото: Getty Images | У РФ вважають, що українські спецслужби причетні до теракту в “Крокусі”

За словами радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка, тандем Путін/Патрушев украй токсичний і абсолютно відірваний від реальності, тому з ними неможливо домовитися.

Related video

Радник президента України Михайло Подоляк різко відповів на заяву секретаря Ради безпеки Російської Федерації Миколи Патрушева про нібито “слід українських спецслужб” у теракті в концертному залі “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Ти знаєш, де буде теракт. Ти знаєш, коли він буде. Ти отримуєш конкретні дані про можливий теракт. Ти бачиш арешти у різних країнах членів однієї глобальної терористичної мережі. Але ти все одно виходиш на публіку та знову повідомляєш завідому брехню про “український слід” (цього разу – Патрушев). Щоб що?” — заявив Подоляк.

Він запропонував кілька варіантів відповіді:

  • Щоб не звітувати власній наляканій аудиторії про неспроможність агентурної та контртерористичної компоненти в роботі своїх силових органів…
  • Щоб підкреслити свою інтелектуальну і логічну недієздатність на будь-який (майбутній) “юридичний випадок”…
  • Щоб продовжити продавати на внутрішньому ринку безумовну психопатологію під назвою “антиукраїнська істерика”, яка своєю чергою має виправдати маніфестні кровожерливі наміри…
  • Щоб примітивно замаскувати власну терористичну сутність і терористичний тип ведення війни…
  • Подоляк зазначив, що кожна з відповідей призводить до неминучого усвідомлення того, що тандем Путін/Патрушев “украй токсичний і абсолютно відірваний від реальності”.

    “І марно тішити себе ілюзією, що з ним можна розмовляти та домовлятис”, — резюмував Подоляк.

    Слова Подоляка йдуть після заяви Патрушева про те, що сліди теракту в “Крокусі” ведуть “до українських спецслужб”.

    “Нам намагаються нав’язати, що терористичний акт був здійснений не київським режимом, а прихильниками радикальної ісламської ідеології, можливо, членами афганської філії ІДІЛ. Однак набагато важливіше оперативно встановити, хто є замовником і спонсором цього жахливого злочину”, — повідомив секретар Радбезу РФ.

    Нагадаємо, 2 квітня президент РФ Володимир Путін натякнув на помсту організаторам теракту. Він підкреслив, що тероризм — це “двосічна зброя” і пообіцяв виявити “бенефіціарів” теракту в “Крокус Сіті Хол”.

    Раніше, 26 березня, глава Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) Олександр Бортніков звинуватив Україну в причетності до підготовки теракту в Crocus City Hall у Підмосков’ї.

    Источник: www.focus.ua

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю любов'ю

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *