Трамп вилаяв адміністрацію Байдена і згадав гестапо: що він сказав конкретно

Фото: Getty Images | Дональд Трамп порівняв адміністрацію Джо Байдена з гестапо

На думку Дональда Трампа, за чотирма кримінальними процесами проти нього стоїть саме нинішній уряд і це частина передвиборчої кампанії Джо Байдена. А діє адміністрація нинішнього президента США методами нацистів.

Related video

Кандидат у президенти США Дональд Трамп порівняв адміністрацію Джо Байдена з гестапо. Про це повідомляє NBC News.

Такої аналогії колишній президент США припустився, виступаючи на закритому зборі коштів у своєму маєтку Мар-а-Лаго в штаті Флорида.

Коментарі Дональда Трампа пролунали, коли він говорив про свої проблеми із законом, нападав на прокурорів у цих справах і оплакував нещодавні обвинувальні висновки в Аризоні проти кількох його колишніх головних помічників, а також 11 так званих фальшивих виборців на виборах 2020 року.

“Ці люди керують адміністрацією гестапо. І це єдине, що в них є. І, на їхню думку, це єдиний спосіб перемогти”, — сказав Трамп.

Він додав, що за чотирма кримінальними процесами проти нього стоїть саме нинішній уряд і це частина передвиборчої кампанії Джо Байдена.

Зазначимо, що гестапо — це таємна державна поліція, яка існувала під час нацистського режиму Адольфа Гітлера з 1933 по 1945 рік. Співробітники гестапо займалися репресіями щодо політичних опонентів Гітлера, а також брали участь у переслідуванні та знищенні євреїв.

Важливо "Країна перестане існувати": Трамп пригрозив виборцям кінцем США (відео)

Нагадаємо, наприкінці квітня Трампа оштрафували на $9 тис. через порушення судової заборони на повідомлення в соцмережах. Колишнього американського лідера також зобов’язали видалити повідомлення з облікового запису в Truth Social і сайту своєї передвиборчої кампанії.

Водночас Трамп пригрозив Байдену тюремним терміном. Дональд Трамп пояснив свою позицію, зазначивши, що президентський імунітет не визначений у Конституції США, але є юридичним рішенням Верховного суду. Політик також стверджує, що відсутність імунітету для президента поставить США перед величезною небезпекою.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *