У Свердловській області РФ потужний снігопад залишив без світла понад 20 тис. мешканців (відео)

Фото: скрін відео | У Свердловській області РФ сильні снігопади

Освітній процес у шкільних та дошкільних освітніх закладах російського Дегтярська призупинили.

Related video

У Свердловській області РФ внаслідок сильного снігопаду залишаються без електрики понад 20 тис. місцевого населення. Мер Дегтярська Вадим Пильников оголосив режим надзвичайної ситуації.

Він розповів, що цілодобовому режимі здійснюються роботи з відновлення електропостачання, теплопостачання та водопостачання. На 6 травня призупинено освітній процес у шкільних та дошкільних освітніх закладах міста. Триває розчищення вулиць від снігу та повалених дерев.

Важливо Україну накрила негода: у Києві зливи, а у Львові — град (фото)

“На території міста з 4 травня 22:40 введено режим “Надзвичайна ситуація””, – заявив він.

Перебої з електрикою та теплом почалися в регіоні 4 травня одразу після негоди. Зараз питну воду привозять за графіком. У зв’зку з цим на вулицях утворюються відповідні черги. За інформацією видання ASTRA, без світла другу добу залишаються понад 22 тисячі осіб.

В аеропорту Кольцово 4 травня затримали 69 рейсів. Також один рейс у графіку зазнав змін зранку 5 травня. На території Єкатеринбургу і Свердловської області снігопади серйозно вплинули також на автобусне та залізничне сполучення.

Нагадаємо, 20 квітня у Туреччині буревій зніс мінарет мечеті та дахи будівель. Метеорологи заявили, що швидкість вітру в деяких локаціях країни досягла 118 кілометрів на годину. Згідно з даними, отриманими від 4-го регіонального управління метеорології, швидкість вітру сягала 68,4 кілометрів на годину в центрі міста і 118 кілометрів на маяку Сиглік в районі Кемер.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *