Прогноз погоди на 6 травня — де в Україні будуть дощі та грози

Фото: "РБК-Україна" | Дощі в Україні у травні

За даними синоптиків, після похолодання в деяких областях країни на Великдень, температура повітря з початком нового тижня становитиме майже скрізь +22+24 градуси.

Related video

Починаючи з ночі 6 травня у більшій частині регіонів України очікуються дощі, проте вони оминуть південні та східні області. Температурний режим буде досить теплий, проте можливі пориви вітру. Про це повідомили Українському гідрометцентрі.

“У західних, північних та в більшості центральних областей вночі місцями невеликі, вдень помірні короткочасні дощі, подекуди грози. На решті території без опадів”, — зазначається у повідомленні.

Крім того, синоптики додали, що вітер буде переважно південно-західного напрямку швидкістю від 7 до 12 метрів за секунду.

“Вдень у західних та північних областях місцями пориви 15-18 м/с”, — кажуть в “Укргідрометцентрі”.

Важливо "Буває чи не раз на рік": синоптикиня назвала дні, коли в Україні буде рідкісна погода

Вночі температура повітря становитиме 8-13°; вдень 20-25°, а у Карпатах та на узбережжі морів 14-19°.

В Україні 6 травня очікуються дощі та грози Прогноз погоди у Києві та області 6 травня

Погодні умови у Києві та області 6 травня будуть аналогічними вище наданому опису. Зокрема впродовж ночі місцями очікується невеликий, вдень помірний короткочасний дощ, подекуди гроза. Швидкість південно-західного напрямку становитиме 7-12 м/с, по області вдень місцями пориви 15-18 м/с.

Вночі температура повітря становитиме в області 8-13°, вдень 20-25°; у Києві вночі 10-12°, вдень 22-24°.

Тим часом синоптики склали прогноз погоди на травень 2024 року. Згідно з ним останній місяць весни очікується теплішим, ніж зазвичай, при цьому кількість опадів передбачається в межах норми. Однак при цьому не варто виключати заморозки в Україні у травні цього року, причому таке явище можливе навіть наприкінці місяця.

Нагадаємо, що синоптики склали прогноз погоди на Великдень в Україні. Серед іншого експерти не виключали опади на заході та півночі країни.

Також Фокус писав, що, за прогнозами синоптика Ігоря Кібальчича, на українців у травні очікують досить комфортні погодні умови. Проте у кінці першої декади місяця суттєво похолодає.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *