Троє загиблих: у Петербурзі колишній кондуктор втопив автобус у Мойці (відео)

Фото: Скриншот | Момент падіння автобуса в річку Мойку

Загалом у салоні було близько 15 пасажирів. Водій не впорався з керуванням і з’їхав у річку Мойку. Автобус пішов під воду за лічені секунди.

Related video

У Санкт-Петербурзі водій злетів з дороги в річку Мойку і втопив автобус із пасажирами. Транспорт пішов під воду за секунди. Наразі повідомляють про трьох загиблих, ще кілька перебувають у стані клінічної смерті. Водій залишився живий. Про це пише “Фонтанка”.

На момент аварії в салоні перебувало близько 20 осіб. На відео, яке з’явилося в соцмережах, видно, що водій спочатку протаранив кілька автомобілів, а потім пробив огорожу, впав у річку і пішов під воду.

Момент падіння автобуса в річку

За попередніми даними, щонайменше три людини загинули, ще четверо перебувають у стані клінічної смерті. За іншими даними, кількість загиблих могла сягнути 6 осіб. Водій затриманий.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею “Порушення правил керування транспортним засобом, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб”. Особу водія, який вижив, встановили. Ним виявився 44-річний чоловік, який зовсім недавно працював кондуктором у тій самій транспортній компанії, якій належить автобус.

Рятувальники на даху автобуса, що потонув Фото: Фонтанка

Нагадаємо, двома днями раніше в Росії масштабна пожежа знищила ангар на території морського вокзалу в Петропавловськ-Камчатському. Рятувальники отримали повідомлення про те, що на його території було помічено вогонь, який переріс у масштабну пожежу. Причину події в російському МНС не назвали. І що зберігалося в ангарі теж не повідомили. Але він вигорів дотла.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *