В Іспанії невідомі закидали коктейлями Молотова віллу Шарія, — ЗМІ (відео)

Фото: Скриншот | Момент потрапляння коктейлю Молотова на територію будинку Шарія зафіксувала камера зовнішнього спостереження

Судячи з публікацій у соцмережах, сам блогер разом зі своєю дружиною в цей момент перебував у Північній Македонії.

Related video

Будинок відомого блогера Анатолія Шарія, підозрюваного в держзраді, у Рода-де-Бера (Таррагона, Іспанія) невідомі закидали коктейлями Молотова. Про це 24 жовтня повідомляє місцеве видання elDiario.es.

За інформацією іспанських журналістів, інцидент стався в понеділок увечері, 23 жовтня.

“Це один із найсерйозніших актів насильства, якого зазнав журналіст, критик і опонент уряду Володимира Зеленського, від моменту свого приїзду до Іспанії три роки тому”, — ідеться в публікації.

Реакція Шарія

Зазначимо, що сам Анатолій Шарій і його дружина Ольга не коментували те, що трапилося, у своїх Youtube-каналах і на сторінках у соцмережах. Утім, судячи з фото в Telegram-каналі блогера, 23 жовтня він разом із дружиною перебував на території Республіки Північна Македонія.

Проросійський блогер заявив, що перебуває в Північній Македонії

Нагадаємо, 6 липня стало відомо, що СБУ повідомила про підозру проросійському пропагандисту Анатолію Шарію за допомогу ФСБ РФ у створенні відео з допитів українських полонених.

28 липня повідомлялося, що Шарія та ексглаву ГУНП у Вінницькій області Антона Шевцова судитимуть за держзраду, вчинену за попередньою змовою групою осіб.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *