ДТП на блокпосту — що відомо про загиблого під Києвом військовослужбовця — фото

Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua | З’явилися подробиці про загиблого на блокпості військового

За словами мера Броварів Ігоря Сапожка, військовий, якого збили під час служби на блокпосту, із квітня 2022 року став до лав Добровольчого формування Броварської міської територіальної громади №1 “Дозор”.

Related video

Військовий Василь Кирій загинув у неділю, 22 жовтня, під час служби на блокпосту. Завтра Броварська громада попрощається із захисником. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Він зазначив, що на оборону України мешканець Київщини став у квітні 2022 року. Чоловік приєднався до лав Добровольчого формування Броварської міської територіальної громади №1 “Дозор”.

За словами мера, військовий перебував на службі на одному з блокпостів, де 22 жовтня 2023 року був смертельно травмований.

Василь Кирій

Прощання з Василем Кирієм відбудеться завтра, 25 жовтня, о 10:30 на Майдані Свободи в Броварах.

“Відспівування об 11:00 у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Героїв України, 22-а)”, — додає Сапожко.

Що відомо про смертельну ДТП в Києві

На блокпосту на вʼїзді до столиці автомобіль збив 47-річного військовослужбовця. ДТП сталася 22 жовтня близько 00:03 на Броварському проспекті.

За інформацією поліції, водій автомобіля Honda Civic рухався з перевищенням швидкості в межах другої (середньої) смуги Об’їзної дороги в м. Києві. Він не впорався з кермуванням і виїхав у крайню праву смугу для руху, де й наїхав на військовослужбовця, який ніс там службу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Водія автомобіля Honda слідчі затримали. Прилад “Драгер” показав, що на момент аварії чоловік 1978 року народження перебував у тверезому стані.

Нагадаємо, за клопотанням Київської міської прокуратури Шевченківським районним судом м. Києва винуватцю ДТП на блокпосту зі смертельними наслідками обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *