Вбивство 9-річної українки в Німеччині: поліція розповіла нові деталі у справі

9-річна Валерія

Правоохоронці виявили, що смартфон підозрюваного був увімкнений у Дебельні в день зникнення Валерії. Також чоловіка зафільмувала камера спостереження, яка розташована в районі, де мешкала 9-річна Валерія з мамою та сестрою.

Related video

Правоохоронці розшукують чоловіка, який приїхав до німецького міста Дебельн з Чехії. Він є одним з підозрюваних у вбивстві 9-річної дівчинки з України, яка разом з мамою перебувала в Німеччині. Того дня він приїздив до міста на своєму авто і його телефон також там запеленгували. Про це повідомляє німецьке видання Мerkur.

Як заявила старша прокурорка міста Інгрід Бурґарт, в центрі розслідування перебуває колишній коханий матері дівчинки, який є громадянином Молдови. Чоловіка поки не допитали — його шукають.

Чоловік приїхав до Дебельна на сріблястому Peugeot 206 CC. Для цього він здолав 50 км від Чехії до Саксонії. У головному управлінні поліції Чеської Республіки повідомили, що з ними зв’язалися німецькі колеги, і вони зараз разом працюють над справою.

Правоохоронці виявили, що смартфон чоловіка був увімкнений у Дебельні в день зникнення Валерії. Також видання пише, що чоловіка зафільмувала камера спостереження, яка розташована в районі, де мешкала 9-річна Валерія з мамою та сестрою.

Причину смерті дівчинки прокурорка коментувати відмовилася. Вона зауважила, що розслідування зосереджено на “соціальному середовищі” дівчини. Це включає сім’ю, знайомих, друзів, а також можливі контакти в спортивних клубах або школі.

Мати та бабуся вбитої дівчинки перебувають під охороною поліції.

Між тим, місцеві жителі продовжують нести іграшки та квіті до будинку, де проживала маленька українка.

Вбивство 9-річної українки в Німеччині: що відомо

9-річна Валерія з Дніпропетровщини зникла в місті Дебельн в Німеччині 3 червня. Того дня її оголосили в розшук. Дівчинка вийшла з дому, щоб піти до школи, але на уроках її не було. Батько Валерії повідомив, що не бачив її 2 роки — вони спілкувалися лише по телефону.

Прокуратура також розслідує халатність працівників навчального закладу, оскільки ті не повідомили матері дитини, що її не було в школі. 11 червня тіло Валерії знайшли в лісі за 4 км від її будинку. Один із підозрюваних у вбивстві 9-річної українки в Німеччині заявив, що має докази своєї непричетності до зникнення та вбивства дівчинки. Коли це сталося, він перебував у Стамбулі, де лікував зуби.

Знайшовся свідок, який чув, що в лісі в день вбивства українки лунали дитячі крики, але до поліції він звернувся лише наступного дня.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *