Вітають міністри: 15-річного сина Кадирова призначили на «важливу посаду» у Чечні

Адам і Рамзан Кадирові

Кадиров-молодший працюватиме в охороні глави Чечні, стверджують джерела, наближені до сімейства.

Related video

Син глави Чечні Рамзана Кадирова 15-річний Адам Кадиров у такому віці вже посів “якусь” посаду в службі безпеки глави Чечні. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив чеченський журналіст, міністр Чеченської Республіки з національної політики, зовнішніх зв’язків, друку та інформації і завідувач кафедри журналістики ЧДУ 36-річний Ахмед Дудаєв.

“Від щирого серця вітаю мого дорогого брата Адама Кадирова з призначенням на важливу посаду в службі безпеки Глави Чеченськиї республіки”, — написав він.

Важливо "Брудна і неоднозначна історія": в РФ влада двох регіонів відмовилася нагороджувати сина Кадирова

Про яку саме “важливу” посаду йдеться, міністр не повідомив. Далі він просто перелічив усі “заслуги” Кадирова-молодшого і всі його родинні зв’язки з владою Чечні.

Сам Кадиров в своєму телеграм-каналі про нову “таємничу” посаду свого неповнолітнього сина не повідомляв.

Нагадаємо, що глава Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов нагородив сина Кадирова, 15-річного Адама, найвищою державною відзнакою КЧР — орденом “За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою”.

Раніше 15-річному синові Рамзана Кадирова Адаму дали звання героя Чечні.

Про Кадирова-молодшого в суспільстві заговорили нещодавно, після того, як він прийшов до СІЗО і там побив підозрюваного у публічному спаленні Корану уродженця України Микиту Журавля.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *