У Киргизії під час масованого дійства вантажівка з морозивом проїхалася по натовпу дітей (відео)

Сотні дітей вишикувалися на відкритій місцевості. Вони розтягнули величезний прапор Киргизії та супроводжували це танцями. У якийсь момент з’явилося некероване авто й просто поїхало в натовп, збиваючи дітей на своєму шляху.

Related video

У Киргизії під час святкування 1 травня сталася надзвичайна пригода. Вантажівка на швидкості влетіла в натовп дітей, який виступав на відкритій місцевості. Про це повідомляє видання Baza.

НП сталася в Сузацькому районі. Сотні дітей вишикувалися під час масованого виступу. Вони розтягнули величезний прапор Киргизії та супроводжували це танцями. У якийсь момент з’явилося некероване авто й просто поїхало в натовп, збиваючи дітей на своєму шляху. Через те, що вони стояли та сиділи спинами, а також через те, що їх було багато, діти не змогли втекти.

Виявилося, що в момент аварії всередині вантажівки не було водія. Припускають, що вона не була поставлена на ручник, через що скотилася з пагорба, набираючи швидкість.

Повідомляється, що внаслідок наїзду постраждали 29 дітей — 18 із них госпіталізовані, 7 перебувають у реанімації.

Нагадаємо, що в місті Бровари Київської області 26 квітня голова РДА влетів у натовп людей. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. У соцмережах заявляють, що алкотестер показав рівень алкоголю 2,31 проміле в чиновника, що в 10 разів вище за норму.

Раніше повідомлялося, що в Польщі бус із українцями влетів у вантажіку. Постраждали 4 дітей.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *