У російському Краснодарі спалахнув нафтопереробний завод (відео)

Фото: Скриншот | Пожежа на Краснодарському НПЗ 13 червня

За даними МНС, на НПЗ спалахнула колона для переробки дизельного палива. Причину займання поки не встановлено. Також невідомо, чи є внаслідок пригоди поранені та загиблі.

Related video

У вівторок, 13 червня, в районі Краснодарського нафтопереробного заводу (Росія) сталася пожежа. Про це повідомляє міська адміністрація у Telegram.

Місцева влада зазначає, що площа пожежі склала 20 кв. метрів. Також уточнюється, що займання відбулося на вулиці Захарова.

“Підрозділи Краснодарського пожежно-рятувального гарнізону локалізували пожежу о 6:58. У роботі було задіяно понад 130 осіб, 26 одиниць техніки”, – йдеться у публікації.

Причина НП невідома. Інформації про загиблих та постраждалих немає.

“Кубанські новини” з посиланням на пресслужбу МНС по регіону повідомили, що на території заводу спалахнула колона для переробки дизельного палива.

Нагадаємо, 4 травня у Сибіру в Тюменській області рятувальникам довелося евакуювати ціле село через пожежу. Тільки з дитячого психоневрологічного диспансеру та будинку для людей похилого віку співробітники МНС РФ вивезли сотні людей.

29 квітня в російській Пермі виникла пожежа на території оборонного холдингу “Мотовіліхінські заводи”, що виробляє артилерійські та реактивні системи залпового вогню.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *