У Росії загорівся величезний ангар на морському вокзалі: що кажуть рятувальники (відео)

Фото: Скриншот | У Росії загорівся ангар на території морського вокзалу

За даними МНС, стався інцидент у Петропавловськ-Камчатському і вогонь активно поширювався територією, поки його не вдалося локалізувати.

Related video

На території Росії спалахнула масштабна пожежа, площа якої склала 2 тисячі квадратних метрів. Про це повідомили в Telegram-каналі Міністерства РФ у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих (МНС).

Йдеться про ангар на території морського вокзалу в Петропавловськ-Камчатському. Рятувальники отримали повідомлення про те, що на його території було помічено вогонь, який переріс у масштабну пожежу.

“Після прибуття до місця виклику перших пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що відбувається горіння ангара, що будується, на площі 5000 кв.м. За попередньою інформацією, постраждалих немає”, — ідеться в повідомленні.

Важливо Пошкоджено територію ТЕЦ і будинок: під Пітером і Москвою пролунали вибухи (фото, відео)

Пізніше в МНС РФ додали, що пожежу вдалося локалізувати і загрози її подальшого поширення немає. Вогонь розійшовся площею 2 тисячі квадратних метрів. Причину події не називають.

На місці працювали 55 фахівців і 15 одиниць техніки. Більше інформації з цього приводу не прозвучало. Влада Петропавловськ-Камчатського міського округу ніяк не прокоментувала інцидент на момент публікації матеріалу.

Нагадаємо, 4 травня повідомлялося, що в Бєлгородській області горіла електропідстанція через імовірний приліт безпілотника. Водночас російська влада проігнорувала активне поширення вогню на підстанції в прикордонному селі, а також відмовилася пояснити, чому стався вибух у Бєлгороді, від якого постраждало 30 будинків.

25 квітня повідомлялося, що в російському Омську загорілися цистерни з нафтопродуктами. У зв’язку з цим співробітники МНС були змушені застосувати два пожежні поїзди і майже 60 осіб.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *