У Туреччині в провалля впала кабінка фунікулера – відео

Фуніколер в Анталії

Відпочивальники впали з висоти понад 600 метрів. Через зупинку канатної дороги після аварії багато людей опинилися в пастці.

Related video

В турецькій Анталії сталася надзвичайна пригода на канатній дорозі. Одна з кабінок фунікулера з людьми відірвалася і впала додолу. Про це повідомляє турецьке виданн Еkonomim.

Трагічний випадок стався на канатній дорозі Тюнектепе. В момент руху фунікулер раптом качнуло над прірвою і одна кабінка раптом відірвалася і впала на скелі. На момент падіння в ній перебували восьмеро людей.

Важливо Штовхнув, а потім намагався врятувати: подробиці вбивства підлітка у Київському фунікулері

Загинув 54-річний чоловік. Ще 7 людей отримали поранення різного ступеню важкості.

Рух фунікулера було зупинено, через що туристи в кабінках опинилися в пастці. Вони майже добу висіли над прірвою, поки не розпочалася рятувальна операція.

Висота на момент падіння склала 605 метрів. Всього їхало 25 кабінок з 134 туристами.

Нагадаємо, що Ісландії загинула футболістка, яка грала за збірну України. Вона відпочивала разом з подругами по команді. Нещасний випадок стався на скелях — 26-річна жінка зірвалась і отримала травми, несумісні із життям.

Раніше повідомлялося, що у Італії в страшній ДТП розбили суперкар Ferrari. В аварії загинули українська модель та діджей із Косова.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *