Убивство українця в Будапешті: у МЗС розкрили нові деталі трагедії

Фото: Facebook | У МЗС України поділилися деталями про вбивство українця в Будапешті (ілюстративне зображення)

За даними дипломатичного відомства, громадянина Казахстану, який є підозрюваним, уже було затримано, тривають слідчі дії. З родичами загиблого намагаються зв’язатися.

Related video

2 травня з’явилася новина про те, що в угорській столиці стався напад на громадянина України. Ножові поранення виявилися несумісними з життям і він загинув. Представники пресслужби Міністерства закордонних справ України поділилися коментарями з цього приводу з “РБК-Україна”.

Слідство у справі вбивства українця в Будапешті наразі триває і найближчим часом посольство має зв’язатися з родичами загиблого чоловіка.

Важливо Росіянин-путініст вдарив ножем бійців ЗСУ: у ДШВ розповіли про одного з загиблих (фото)

“Посольство встановлює зв’язок із родичами загиблого та перебуває на постійному контакті зі слідчими органами Угорщини”, — заявили в МЗС України.

Відомо, що йдеться про громадянина України 1975 року народження. Представники дипломатичного відомства у коментарі журналістам розповіли, що трагедія могла статися внаслідок сварки в гуртожитку для співробітників автотранспортної компанії, де і проживала жертва.

“Громадянин Казахстану, підозрюваний у скоєнні зазначеного злочину, затриманий. Ведуться слідчі дії”, — підсумували в МЗС.

Нагадаємо, 2 травня з’явилася інформація про те, що в Будапешті громадянин Казахстану вбив українця за допомогою ножових ударів. Словесна перепалка переросла в бійку, а далі в різанину. 44-річний підозрюваний після сварки і бійки напав із ножем на 48-річного українця.

28 квітня повідомлялося, що росіянин зарізав військових ЗСУ в Німеччині. Українські захисники проходили медичну реабілітацію в Німеччині. Наразі уточнюється інформація про підрозділи, в яких служили загиблі, розповіли в МЗС України.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *