Україна в ЄС — у Німеччині заявили, що вступ неможливий до 2029 року

Фото: Валдис Домбровскис | Європарламент

У Соціал-демократичній партії ФРН заявили, що сільськогосподарський сектор України настільки великий, що, якщо ухвалити її просто зараз, то сільськогосподарські субсидії ЄС почнуть отримувати тільки вона і ще одна держава.

Related video

У Берліні не очікують, що Україна зможе вступити до Європейського союзу до 2029 року. Про це повідомила головна кандидатка Соціал-демократичної партії Німеччини на виборах до Європарламенту Катаріна Барлі, пише видання Spiegel.

За її словами, Україна занадто велика країна, а тому ЄС поки що не готовий прийняти її. Барлі вважає, що союз потребує реформування.

“Якщо ми нічого не змінимо в Європейському Союзі, я не бачу, що це станеться”, — сказала Барлі.

За її словами, у Європарламенті мають думати не тільки про Україну, а й про сам ЄС. Так, політикам потрібно знайти спосіб прийняти таку велику країну як Україна.

Барлі заявила, що сільськогосподарський сектор України настільки великий, що, якщо ухвалити її просто зараз, то сільськогосподарські субсидії ЄС почнуть отримувати тільки вона і ще одна держава.

“Ми маємо змінитися”, — наголосила Барлі.

Нагадаємо, що Єврокомісія заявила, що соцмережа Х Ілона Маска є найбільшим джерелом російської дезінформації. Євросоюз оприлюднив звіти про те, як кожна з великих технологічних компаній, включно з Facebook (Meta Platforms Inc.), Google (Alphabet Inc.) і TikTok (ByteDance Ltd.), справляється в боротьбі з дезінформацією.

Також ЗМІ повідомили, що в ЄС нібито запропонували Україні “повалити” владу в Польщі. Кореспондентка польського телеканалу стверджує, що Німеччина і Франція обіцяли Україні швидкий вступ до Євросоюзу за допомогу в “поваленні” нинішнього польського уряду. У МЗС України назвали цю заяву провокацією.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *