На Тернопільщині полійцейські перекопали земельну ділянку жінки в пошуках «скарбів» (фото)

Золото жінка закопала на території свого домоволодіння

В перші дня російського вторгнення жінка зібрала всі гроші і золото і закопала на городі, а коли нарешті повернулася додому, цінностей не знайшла.

Related video

На Тернопільщині жінка “змусила” правоохоронців перекопати їй город. Все через банки з незвичною консервацією. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, до поліції звернулася жителька Козівської територіальної громади та повідомила про те, що її, ймовірно, обікрав сусід. Заявниця розповіла, що у перші дні повномасштабного вторгнення вона виїхала із села, а всі наявні в неї гроші та коштовності сховала в скляні банки і закопала.

Через півтора року вона повернулася, але “консервації” з грошима не знайшла, тож запідозрила у крадіжці сусіда, який, за її словами, має вдома металошукач.

Про зникнення цінностей вона повідомила до поліції. Сусід-пенсіонер причетність до злочину заперечував.

Під час розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. Банки з грошима знайшлися. Як з’ясувалося, жінка просто забула точне місце, де вона закопала свої коштовності

Кримінальне провадження слідчі закрили.

Нагадаємо, що київські митники врятували українські цінні артефакти, які планували вивезти у США. Вони вилучили древні камені з відбитками риб раннього девонського періоду.

Також повідомлялося, що “чорний археолог” знайшов скарб III століття та продав на аукціоні за пів мільйона гривень. Мідний пояс середини III століття пов’язаний з військовою культурою давніх германців.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *