Запросили друзів покурити канабіс: підлітки влаштувала вечірку в будинку з трупами

Кассандра Бьорге та її хлопець Джонні Хіро Райдер

Друзі, які прийшли на вечірку, відчули неприємний запах. Правоохоронці виявили два скривавлених тіла в різних кімнатах.

Related video

В США пара підлітків влаштувала вечірку для друзів після подвійного вбивства. Тіла сховали в кімнаті, а неприємний запах пояснили проблемами з каналізацією. Про цю історію повідомляє Daіlу Star.

Так, 17-річна Кассандра Бьорге та її 19-річний бойфренд Джонні Хіро Райдер ретельно підготувалися до вечірки в своєму будинку, вони наповнили холодильник продуктами та напоями та зробили прибирання.

Кассандра залила підлогу ванної кімнати відбілювачем, а Джонні вирішив, що закрити двері ванної буде найкращим способом, щоб не допустити допитливих гостей.

Друзі, які прийшли на вечірку, виявили неприємний запах в будинку, втім, Джонні стверджував, що це сталося через проблему з сантехнікою, оскільки неможливість промити туалет призвела до накопичення сміття протягом попередніх днів.

Правда з’ясувалася, коли до будинку прибула поліція і виявила два тіла в окремих кімнатах. В одній — побитого, зарізаного чоловіка, який лежав, витягнувшись на ліжку, з перерізаним горлом і із закривавленими слідами від ніг, що свідчило про те, що по ньому потопталися.

Всередині закритої спальні знайшли жінку, якій також перерізали горло. Весь верхній поверх був у крові. Тіла належали бабусі і дідусеві Кассандри Венді та Рендаллу Бьорге. На них було скоєно напад із використанням молотка, бейсбольної біти та ножів для м’яса.

Вбиті бабуся і дідусь дівчини

З’ясувалося, що вбита бабуся дівчини Венді в день вбивства була у своїй кімнаті з Кассандрою, а її чоловік Рендалл спав в окремій кімнаті. В якийсь момент бабуся і онука почули харчання та звук удару кулака об щось із сусідньої кімнати.

Джонні до смерті побив дідуся дівчини. Кассандра в той момент вирішила зайнятися бабусею — вона вдарила її по потилиці, перш ніж відтягнути її тіло в сусідню кімнату, де продовжила бити.

Кассандра Бьорге

Хлопець з дівчиною заздалегідь принесли додому клейку стрічку, і Кассандра зв’язала руки, щиколотки та рот Венді.

Далі вона спустилася на перший поверх і взяла в кухні три великі ножі, а потім передала їх Джонні. Потім вони почали допитувати Венді, коли Джонні вдарив Рендалла, намагаючись дізнатися код сейфа в шафі.

Дізнавшись код, Кассандра відімкнула сейф і дістала готівку з серії конвертів, десь близько 1000 доларів, перш ніж Джонні перерізав Рендаллу горло.

Джонні Райдер, один із двох підлітків-убивць, які жорстоко вбили пару у власному домі

Венді лежала на підлозі нерухомо, але, вважаючи, що вона симулює власну смерть, Джонні вдарив Венді по шиї, а потім перерізав їй горло.

Пара змила кров зі своїх облич і переодягнулася і на машині вбитого дідуся поїхала до супермаркету. Тіла лишалися в будинку кілька днів, а між тим пара вирішила влаштувати вечірку, запросивши друзів покурити марихуану.

У 2018 році обох винних засудили до довічного ув’язнення після того, як вони зізналися у вбивствах.

Нагадаємо, що у Німеччині вбили 9-річну українку. Правоохоронці заявили, що дитину вбили в лісі, а свідок чув, як вона кликала на допомогу. Поліція відреагувала на виклик лише через 5 днів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *