Дарт Вейдер в Україні – Труханов нагородив одесита грамотою – відео

Фото: Wikipedia | Труханов нагородив одесита Дарта Вейдера грамотою

Міський голова Геннадій Труханов вручив нагороди представникам ДСНС за самовіддану працю під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Related video

За особливий внесок на захист Одеси було нагороджено добровольців добровільного формування цивільного захисту міста. Серед них був і незвичайний персонаж Дарт Вейдер. Вручення відбулося під час засідання виконкому, повідомляють місцеві Telegram-канали.

Міський голова Геннадій Труханов напередодні засідання виконкому вручив нагороди співробітникам ДСНС та рятувальникам-добровільцям. Він оцінив самовіддану працю під час проведення аварійно-рятувальних робіт і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Важливо Грамоти з українським тризубом: у Хабаровську "нагородили" дітей (фото)

Одесит Дарт Вейдер, який має ім’я та прізвище як й центральний персонаж американської кіноепопеї “Зоряні війни”, опинився серед нагороджених.

Дарт Вейдер в Україні

Дарт Вейдер – український політик, заступник голови Інтернет-партії України, який експлуатує образ персонажа із “Зоряних воєн”. Намагався стати кандидатом на виборах президента України 2014 року від Інтернет-партії України. ЦВК України відмовила йому в реєстрації.

Він боровся з наркоторгівлею та нелегальними платними парковками в Одесі. У 2012 році прийшов на дільницю як виборець для голосування до Верховної Ради України, але представники комісії відмовилися видавати йому бюлетені. Дарт Вейдер під час реєстрації пред’явив український паспорт із цим ім’ям.

Нагадаємо, 24 квітня Луцька міськрада заборонила підприємцям вирощувати банани у теплиці. Вона підкреслила, що мета їх підприємства — відновити славу теплиці місцевого підшипникового заводу.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *