Заступник голови Тернопільської облради зізнався, що допомагав президентам розкрадати армію (відео)

Фото: Скриншот | Василь Деревляний зазначив, що в Україні були найкращі аеродроми та літаки

Зізнання Василя Деревляного прозвучали в ефірі телешоу. Політик каже, що брав участь у розграбуванні військового майна, а незабаром після цього сварить чоловіків, які не бажають воювати.

Related video

Заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний відверто висловився з приводу всіх президентів України. Усі вони грабували країну з моменту здобуття нею незалежності, сказав він в ефірі телепередачі на каналі “Тернопіль1”.

“Я знаю всіх президентів від початку незалежності України, які роздеребанили. Я знаю, хто скільки, різав, продавав, розграбував. Розграбували на терені Тернопільщини. Які в нас були аеродроми великі, де сідали найкращі літаки. Усе розграбували, і я приймав участь у цьому”, — висловився політик.

При цьому Деревляний увесь час обстоював позицію про необхідність захисту України під час повномасштабної війни і критикував тих, хто ухиляється від призову. Кожен свідомий громадянин України має йти захищати країну і не дивитися на законодавство.

“І бути наслідником тої боротьби, яку проводили їхні діди й прадіди”, — підсумував він.

“Системний депутат”: коротка біографія Василя Деревляного

Василь Деревляний народився 23 серпня 1962 року в селі Білоскірка Тернопільської області. З 1998 по 2006 роки був депутатом Тернопільської райради. Із березня 2006-го до жовтня 2014-го був народним депутатом України 5, 6 і 7-го скликань, ідеться в його біографії на сайті Тернопільської облради.

З 2002 року по теперішній час — голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

Нагадаємо, з 4 травня в Україні скасували статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних. Формулювання замінили на “придатність до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК, навчальних центрах та інших тилових підрозділах”.

Новий закон про посилення мобілізації в Україні зобов’язує всіх чоловіків оновити особисті дані в ТЦК. Виключені з військового обліку не зобов’язані з’являтися у військкомати.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *