Горе-крадій із Рівненської області опинився в пастці через чужу консервацію (фото)

Фото: Національна поліція | Горе-злочинця затримала поліція

Чоловік заліз у льох, але вибратися не зміг, і невдовзі його виявила господиня. Із собою він збирався прихопити майже 150 банок із харчами, але натомість опинився в ізоляторі.

Related video

Український крадій застряг на місці злочину через бажання поласувати чужою консервацією. Деталями неординарної справи 9 травня поділилася пресслужба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Інцидент стався в Рівненській області. У поліцію звернулася 43-річна мешканка села Костянець, яка на світанку виявила у власному підвалі невідомого чоловіка.

Фото з місця подій Фото: Національна поліція

З’ясувалося, що крадій проліз у льох через вікно, але вибратися не зміг — застряг. У паску чоловіка загнало власне бажання поласувати чужими харчами. Крадій-невдаха виклав через вікно 143 банки з консервацією, заготовленою господинею, заблокувавши так собі вихід.

Фото з місця подій Фото: Національна поліція

Крадені банки вилізти через вікно не дозволяли, а двері в підвал були замкнені та вели всередину будинку. Горе-злочинця затримали, наразі він передуває в слідчому ізоляторі.

Пресслужба поліції Рівненської області проінформувала, що для крадія обрали запобіжний захід — тримання під вартою протягом 60 діб із можливістю внесення 60 560 гривень застави. Свої мотиви 64-річний житель села Новостав не пояснив, йому загрожує 5-8 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Греції є традиція перед Великоднем викидати з балконів глиняні глечики. Однак у 2024 році усе пішло не за планом, адже одна з посудин приземлилася на голову перехожої.

У Китаї туристи випадково опинилися в пастці та “провисіли” серед скель понад годину. Тих, хто запанікував, спускали з гір за додаткову плату.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *