Матч Україна Італія — поранений оперний співак виконає для футболістів гімн

Фото: Instagram | Співак, який отримав 5 кульових поранень, заспіває гімн України перед футбольним матчем

Сергій Іванчук до вторгнення проходив навчання в Італії, проте війна скоригувала його плани. Артист повернувся додому і став волонтером, але в зоні бойових дій нарвався на ворожу ДРГ.

Related video

Український оперний співак Сергій Іванчук, який дістав серйозні поранення в зоні бойових дій, виконає гімн країни на футбольному матчі. Про це повідомила пресслужба Української асоціації футболу в Instagram 17 листопада.

Чоловік ще до повномасштабного вторгнення виїхав до Італії, де навчався на оперного співака. Після 24 лютого він прийняв для себе рішення повернутися додому і стати волонтером, адже розумів важливість допомоги в умовах війни.

Важливо Виїхали та втекли: у Мінспорту оновили список спортсменів, які не повернулися зі змагань (фото)

Сергій Іванчук доправляв гуманітарну допомогу та евакуював людей із зон бойових дій у Харківській та Сумській областях, проте один день змінив його життя.

“10 березня (2022 року, — ред.) він потрапив під постріл ворожої ДРГ, де отримав п’ять кульових поранень. Одна з куль прострелила легеню. Сергій боровся за життя до останнього і, завдяки українським хірургам, не лише вижив, а й почав знову співати”, — ідеться в повідомленні.

Наразі оперний співак перебуває на лікуванні та реабілітації в Німеччині, проте продовжує пам’ятати про війну і проводить благодійні заходи та концерти. Завдяки своїм діям Сергій Іванчук зібрав уже понад 2 мільйони євро на допомогу Україні.

Уже 20 листопада в німецькому місті Леверкузен відбудеться матч Україна — Італія. Це вирішальний тур відбіркового турніру перед чемпіонатом Європи 2024 року і перед поєдинком Сергій Іванчук заспіває гімн України, щоб надихнути спортсменів перед важливою грою.

До слова, в Українській асоціації футболу зазначили, що після гри буде проведено благодійний аукціон, на якому розіграють футболки, а також м’ячі з автографами українських футболістів.

Нагадаємо, 3 листопада повідомлялося, що Мірча Луческу подав у відставку і завершив кар’єру тренера. На пресконференції після поразки від своєї колишньої команди тренер “Динамо” сказав, що йому було складно працювати в умовах, коли кожен матч починається з хвилини мовчання

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *