На Закарпатті затримали двох дітей: показували ухилянтам дорогу до кордону з Угорщиною

Українські прикордонники (ілюстративне фото)

Як розповіли у ДПСУ, двоє 14-річних хлопців вели чотирьох чоловіків, які несли з собою гумові човни, щоб перепливти Тису. За “послуги” юнаки взяли від 2 до 9 тисяч доларів.

Related video

Під час патрулювання прикордонники відділу “Вилок” Мукачівського загону поблизу кордону з Угорщиною помітили групу людей з шести осіб. Про це повідомляють у державній прикордонній службі України.

Як зазначається, двоє 14-річних хлопців вели чотирьох жителів Сумської, Львівської, Миколаївської та Закарпатської областей, які несли з собою гумові човни, щоб перепливти Тису.

Встановлено, що за свою “подорож” під супроводом неповнолітніх чоловіки сплатили від 2 до 9 тисяч доларів.

Наразі співробітники оперативно-розшукового підрозділу Мукачівського загону встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Нагадаємо, що в Сумській області завідувач спеціалізованої психічної лікарні за 3000 доларів видавав довідку, за якою чоловіки призовного віку ставали непридатними до служби в армії за станом психічного здоров’я. Хоча спочатку клієнтам доводилося ставати справжніми пацієнтами психіатричної лікарні та проходити там номінальне “лікування”.

Також Фокус писав, що нещодавно 42-річний чоловік планував самотужки дістатись кордону з Румунією, але заблукав у Карпатах. В результаті він бродив горами протягом шести днів, подолавши приблизно 70 кілометрів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *