Надійшов ще 5 років тому: в Дніпрі з лікарні Мечникова не можуть випровадити пацієнта

Чоловік потрапив до відділення нейрохірургії медзакладу й там пройшов курс лікування. Його виписали ще в березні 2018 року, але сам пацієнт виписуватися не збирається.

Related video

Із лікарні Мечникова в Дніпрі вже 5 років не можуть випровадити пацієнта. Після численних умовлянь добровільно залишити приміщення медзакладу, адміністрація лікарні Мечникова вирішили звернутися до суду щодо примусового виселення чоловіка. Жовтневий суд Кривого Рогу розглянув позов і ухвалив рішення про заборону відповідачу перебувати на території КП “Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечникова”. Про це йдеться в реєстрі судових рішень.

Згідно із матеріалами справи, пацієнт перебував на стаціонарному лікуванні у відділенні нейрохірургії хребта й спинного мозку в лікарні Мечникова від 11 травня 2017 року до 7 березня 2018 року. Його пролікували та виписали з відділення у зв`язку з відсутністю показань для подальшого лікування.

Медики запропонували чоловікові продовжити консервативне лікування в неврологічному відділенні за місцем проживання в Кривому Розі, але він категорично відмовився від транспортування до свого міста.

Пацієнт продовжив перебувати в приміщенні медзакладу попри виписку, і так триває вже понад 5 років.

У позовній заяві лікарня попросила суд заборонити чоловікові проживати на території лікарні Мечникова та виселити його з будівлі, а також сплатити судові витрати.

Суд зрештою повністю задовільнив вимоги позивача про виселення пацієнта з медзакладу і стягнути з нього судовій збір у сумі 2684 гривні.

Чоловік ще має час подати апеляцію на вирок суду.

Нагадаємо, що в Кривому Розі після операції зі збільшення грудей померла 22-річна дівчина. За даними СМЕ, у пацієнтки почалися гнійно-некротичні зміни післяопераційних ран на грудях, швидко прогресувала анемія та розвинувся септичний процес.

Раніше повідомлялося, що 34-річна американська модель OnlyFans і двійник Кім Кардаш’ян Крістіна Ештен Гуркані померла у лікарні від гострого інфаркту.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *