Негода в Одесі — впала 100-метрова труба котельні — відео

Фото: Геннадий Труханов / Facebook | В Одесі через негоду обвалилася 100-метрова труба котельні

За словами мера Геннадія Труханова, остання доба була важкою і виснажливою для всього регіону. Ремонтні роботи на котельні вже почалися і будуть закінчені якнайшвидше.

Related video

Негода продовжує вирувати в Одеській області та завдавати місту збитків. Сильний вітер обвалив трубу котельні. Про це повідомив мер Геннадій Труханов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook 27 листопада.

Спочатку про подію повідомили місцеві Telegram-канали, проте пізніше цю інформацію підтвердив міський голова. Штормовий вітер призвів до аварії.

“Упала труба висотою понад 100 метрів. Ми миттєво зібрали штаб на місці та всіх фахівців. Зараз оцінюємо пошкодження і вже приступили до аварійних робіт. Вранці оцінимо масштаб пошкоджень і відпрацюємо план робіт, щоб зробити все, щоб котельня якомога швидше почала працювати”, — заявив Геннадій Труханов.

Окремо мер зазначив, що доба була дуже важкою і виснажливою для всіх. Особливо це відчули ті, хто працював і продовжує працювати над ліквідацією наслідків катастрофи.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер також повідомив, що в місті продовжують справлятися з наслідками негоди. Усі служби працюють у посиленому режимі навіть уночі.

“На деяких помітних ділянках рятувальникам доводиться залучати навіть БТРи. На півдні області призупинилися опади, це дає змогу продуктивніше працювати службам. Поки що складно в Одеському районі, але всі працюють”, — ідеться в повідомленні.

Станом на 07:00 поліція Одеси отримала 71 повідомлення про ДТП. У 9 із них є інформація про постраждалих, проте ніхто не загинув.

До допомоги постраждалим також залучили бійців Національної гвардії. Вони надають допомогу ДСНС і разом із ними справляються з наслідками. Для розчищення снігових заметів, буксирування застряглої техніки та евакуації громадян використовується військова техніка.

Нагадаємо, 27 листопада повідомлялося, що в Києві оголошено ІІ рівень небезпеки через негоду. За даними міської військової адміністрації, з наслідками снігопадів справлятимуться 500 одиниць техніки та 4500 співробітників. Дітям дозволили не йти до школи.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *