Неподалік ТЕЦ: у Сумах жителі поскаржилися на дивні опади та погане самопочуття

Фото: Вiкiпедiя | Сумська ТЕЦ

У Сумській МВА повідомили, що в районі вулиці Привокзальної було зафіксовано опади невизначеного характеру. Ситуацію відстежують у ДСНС.

Related video

У Сумах жителі поскаржилися на дивні опади та погане самопочуття. Про це ввечері 27 червня повідомив у Telegram голова Сумської МВА Олексій Дрозденко.

За його словами, двоє людей звернулися до Служби “15-80“, яка приймає скарги щодо аварійних ситуацій у сфері ЖКГ та здійснює контроль за їх виконанням.

Важливо До 6 годин без світла на добу: енергетики розповіли, коли стане менше відключень (відео)

“Сьогодні ввечері служба 15-80 отримала два звернення від громадян про дивовижні опади в повітрі та погане самопочуття”, — написав він.

Дрозденко зазначив, що в районі вулиці Привокзальної було зафіксовано опади невизначеного характеру. Недалеко від цієї вулиці розташовується Сумська теплоелектростанція (ТЕЦ).

“Дирекція ТЕЦ повідомила, що станція працює в штатному режимі, жодних аварійних ситуацій не було. Водночас усі відповідні служби, ДСНС, продовжують працювати і моніторити ситуацію”, — повідомив голова МВА,

Сумська ДВА про дивні опади Фото: Скриншот

У травні повідомлялося, що в Києві з’являться шість міні-ТЕЦ. Проєкт додаткових ТЕЦ потребує понад мільярд євро вкладень, на його реалізацію піде від 12 до 15 років. Столичні чиновники обіцяють встановити першу партію обладнання до кінця 2024 року.

А у квітні цього року РФ КАБами атакувала велику ТЕЦ у Сумах. Тоді в Сумській ОДА зазначили, що внаслідок атаки попередньо, постраждалих немає. Також окупанти з артилерії вдарили по Есманській громаді Шосткинського району.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *