НАБУ проводить обшуки у ідеолога «Великого будівництва» Юрія Голика — ЗМІ (фото)

Юрій Голик. Фото: ДніпроОДА

У якому саме провадженні обшукують Голика — поки невідомо, а сам екскуратор “Великого будівництва” обшуки в себе не коментував.

Related video

27 червня до консультанта “Великого будівництва” та ексрадника очільника Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка Юрія Голика прийшли з обшуками. Про це повідомляє Bihus.Info.

“НАБУ завітало з обшуками до нашого фігуранта — ідеолога “Великого будівництва” Юрія Голика. У якому саме провадженні обшукують Голика — поки невідомо”, — йдеться у повідомленні.

Сам Голик поки що обшуки у себе не коментував. Так само поки немає повідомлення про це і від НАБУ.

Справа Юрія Голика

22 травня Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національна поліція провели обшуки у помешканні співробітника одного з підрозділів НАБУ через витік інформації у резонансній справі. Згодом в САП пояснили, що йдеться про справу щодо колишнього голови Дніпропетровської ОВА Резніченка та його партнера Юрія Голика.

Відомо, що телефон Юрія Голика є одним із доказів у справі — радник ОПУ одержував детальну інформацію про перебіг розслідування НАБУ через посередника, бізнесмена й колишнього голову Броварської РДА Георгія Біркадзе.

Юрій Голик неодноразово фігурував у розслідуваннях журналістів. З останнього — історія зі “зливами” з НАБУ, в якій соратник Голика пересилав йому внутрішню інформацію з бюро.

13 червня 2024 року ЗМІ повідомили, що консультант Офісу президента, ідеолог “Великого будівництва”, власник скандального телефону зі “зливами” Національного антикорупційного бюро Юрій Голик залишив територію України. Він виїхав через систему “Шлях” з довідкою про інвалідність та перебуває в Австрії.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *