Побиття чоловіка поліцейським в Одесі – розпочато службове розслідування

Фото: Нацполіція

Інцидент почався з того, що чоловік порушив правила дорожнього руху.

Related video

Поліцейського, який побив чоловіка в Одесі, відсторонили від виконання службових обовʼязків. Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

12 серпня 2023 у мережі почало ширитися відео, на якому представник правоохоронних органів побив одесита. Втім, виявилося, що інцидент стався ще 1 серпня.

“Поліцейські запросили громадянина до управління патрульної поліції з метою розгляду справи про порушення ним правил дорожнього руху”, — відреагували в пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

За їхніми даними, місцевий мешканець почав використовувати нецензурну лексику в бік працівників поліції та навмисно пошкодив бланк адмінпротоколу.

Його доставили до відділку поліції для подальшого з’ясування обставин конфлікту. У цей час також було оголошено повітряну тривогу в регіоні, тому патрульні разом з чоловіком відправилися до укриття. Дорогою він продовжував поводитися агресивно та провокував поліцейських.

Під час конфлікту один з поліцейських просив громадянина припинити, а згодом застосував фізичну силу. Після цього патрульні викликали швидку допомогу, проте чоловік відмовився.

Поліцейський відсторонений від виконання службових обов’язків. А також розпочато службове розслідування.

Нагадаємо, на Полтавщині військком побив підлеглого до втрати свідомості.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *