Помер Дмитро Капранов – що відомо

Фото: скриншот | Дмитро Капранов помер 16 квітня

Брат-близнюк Віталій Капранов повідомив, що Дмитро помер раптово вранці у вівторок. Причини смерті наразі невідомі. Деталі прощання з Дмитром повідомлять пізніше.

Related video

Помер український письменник, видавець, публіцист і громадський діяч Дмитро Капранов. Йому було 56 років. Інформація про смерть з’явилася на сторінці братів Капранових у Facebook.

“Друзі, в нас біда. Сьогодні зранку раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все решта скасовується, пробачте”, — ідеться в повідомленні.

Причина смерті Дмитра наразі невідома.

Брати-близнюки Дмитро та Віталій Капранови народилися 24 липня 1967 року в Дубоссарах, що в Молдові.

Капранови — українські письменники, публіцисти, видавці, громадські діячі та блогери. У 2000 році заснували видавництво “Зелений пес”, яке видає понад 60 українських книжок щороку. У вересні 2019 року вони заснували YouTube-канал “імені Т.Г. Шевченка”, де розповідали про історію України.

На початку повномасштабного вторгнення письменники в лавах полку “Азов” захищали Київ.

Нагадаємо, 10 квітня стало відомо про смерть на фронті актора Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Андрія Доманського, який на початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ.

27 березня помер народний депутат 8-го скликання, координатора 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Андрій Антонищак. Причиною його смерті стали проблеми зі здоров’ям.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *