Прогноз погоди на липень: коли похолодає

Фото: Getty | Ілюстративне фото

Україну накрила справжня липнева спека, але вже найближчим часом погода може змінитися. У деяких регіонах прогнозують помітне зниження температури та грози.

Related video

В Україні після літньої спеки очікується відчутне похолодання. Детальніше про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Прогноз погоди на 3 липня

У середу на сході, півдні та в більшості центральних областей (окрім Вінницької) очікується сильна спека. Стовпчики термометрів фіксуватимуть +35 градусів та вище.

Прогноз погоди на липень: де буде похолодання

Однак липнева спека 3 липня очікується не всюди. У західних та північних регіонах України відчутно знизиться температура, місцями можуть пройти грозові дощі.

У середу на заході стовпчики термометрів можуть фіксувати навіть від +18 до +22 градусів.

“Пийте більше води, рухайтеся повільніше, уникайте відкритого сонця, особливо обережно з вогнем, не соромтеся одягнути на голову смішну панамку, хай комусь буде смішно, аби вам потім не печально, стежте за своїми домашніми тваринами, налийте водичку в стару мисочку вуличним, купіть пляшечку води безхатченку коло метро, робіть ретельну термічну обробку продуктів і, звичайно, не забувайте донатити для тих, хто не може собі дозволити не лише кондиціонер, а навіть шорти чи якусь легшу футболку”, — порадила Діденко.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі спрогнозували, які погодні сюрпризи приготував цього року липень. Очікується, що найтепліший місяць року відзначиться температурою поза нормою.

Літня спека може заважати як вдень, так і вночі. Однак 8 простих лайфхаків допоможуть відчувати прохолоду, навіть не маючи кондиціонера або вентилятора.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *