Прославляли РФ: поліція затримала двох одеситок за пропаганду в соцмережах (фото, відео)

Поліція затримала двох одеситок за пропаганду в соцмережах

За даними слідства, інцидент кваліфіковано як пропаганду війни і розпочато кримінальне провадження. Фігуранткам загрожує до трьох років в’язниці.

Related video

Співробітники правоохоронних органів виявили запис стріму молодих жінок із проросійською пропагандою в соціальній мережі Tik-Tok. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області.

Поліція затримала двох українофобок з Одеси

Поліція затримала двох українофобок з Одеси

Поліція затримала двох українофобок з Одеси

За даними поліції, було зібрано дані про фігуранток справи, їхні анкетні дані та місце проживання.

“В обох громадянок поліцейські вилучили мобільні телефони. За місцем їхнього проживання було проведено обшуки. Наразі з жінками працюють слідчі”, — йдеться в повідомленні.

Як повідомили правоохоронці, інцидент кваліфіковано як пропаганду війни і розпочато кримінальне провадження.

За цей злочин передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Також у повідомленні додали, що під час обшуку за місцем проживання однієї з жінок поліцейські виявили полімерний пакетик із рослинною речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс.

Нагадаємо, що Служба безпеки України оголосила підозру понад 200 зрадникам у незаконному отриманні та розповсюдження інформації про Сили оборони нашої країни. Практично ці особи увійшли у змову з окупантами та становлять загрозу безпеці.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *