Сховали диктофон в іграшку: на Одещині викрили вихователів дитсадка, які знущалися з дитини

Дитячий садок. Ілюстративне фото

Батьки дівчинки, помітили, що дитина почала дивно поводитися після відвідин дошкільного закладу і вирішили з’ясувати, що там відбувається.

Related video

На Одещині батьки викрили вихователів приватного дитячого садка у цькуванні їхньої 2-річної доньки. Вони ображали та залякували дитину. На ситуацію відреагував Уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець.

“Обурений випадком жорстокого поводження з дитиною у приватному дитячому садочку на Одещині. Дівчинці погрожували завдати тілесні ушкодження, принижували, використовували нецензурну лексику і залякували. Ще більш обурливим є те, що керівництво закладу не відреагувало на інцидент, ба більше — проігнорувало його після звернення батьків дівчинки”, — обурився Лубінець.

Він проінформував, що звернувся до поліції в Одеській області щодо якісного й неупередженого розслідування випадку з 2-річною дитиною та взяв справу на особистий контроль.

Працівники дитсадка залякували, ображали та погрожували дитині

Так у селищі Великодолинське на Одещині у приватному дитсадку виник скандал. Батьки 2-річної дівчинки заявили, що з їхньої дитини знущалися працівники закладу. Про це пише видання “Альтернатива”.

Батьки дівчинки, помітили, що дитина стала дивно поводитися після відвідин дошкільного закладу і вирішили з’ясувати, що там відбувається, помістивши диктофон в іграшку.

Користувачка соцмереж під іменем Валерія Лопухова в одному з місцевих Telegram-каналів розмістила аудіозапис, на якому чути вербальні образи та погрози на адресу дитини. За її словами, їх висловлювали працівники тамтешнього дитячого садочка.

Із опублікованого аудіозапису чути, як двоє осіб лають дитину, погрожують їй тілесними покараннями і вживають ненормативну лексику.

“Іди бл*ть у кімнату. Розбила бл*ть. Коза бл*ть драна, пішла геть у кімнату, все! Іди в кімнату, а то я тобі зараз дам котика, зараз по сраці дам, а не котика. Зробити укол? Зараз я візьму укол! Якщо (ім’я дитини) буде плакати, Наташа (ім’я дитини) буде робити укол. Вона взагалі дерев’яна до вух, по вуха блядь. Що це? Котик. Зал*па, це — собака! Говори собака, бо я тебе викину собаці. Вона мого котика поламала, розбила. Зараз я візьму її коту відірву голову, хвіст і теж викину”, – говорять до дитини чоловік і жінка.

За словами жінки, вона разом із чоловіком намагалася вирішити ситуацію із працівниками закладу, однак спроби поговорити були марними.

Нагадаємо, що на Одещині 4-річний хлопчик впав в кому після того, як попив води. Хлопчик багато ковтнув, що викликало блювоту і він захлинувся блювотними масами.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *