Тіло викинули в річку: на Закарпатті суд виніс вирок дітям, які вбили власну матір (фото)

Фото: Pexels

Брат із сестрою домовилися про вбивство матері, аби та не розповіла батькові, який був у від’їзді, про їхні негідні вчинки. Знаряддям вбивства обрали качалку та ніж.

Related video

У Закарпатській області Хустський районний суд виніс вирок двом підліткам, які жорстоко вбили власну матір і позбулися її тіла. Їм призначили по 14 років в’язниці та виплату компенсації батькові в розмірі 1,6 млн гривень. Про це повідомляє Zaxid.net.

Вбивство трапилося в Хусті у 2017 році. 18-річний хлопець і його 15-річна сестра вирішили вбити матір, щоб вона не розповіла батькові про крадіжку, яку скоїла донька.

У ніч проти 19 лютого, коли жінка заснула, діти прийшли до неї в кімнату. Син дістав дерев’яну качалку та почав бити нею матір. Коли підлітки помітили, що після побиття мати не померла, донька принесла ніж і дала його братові, аби той завершив розпочате. Він завдав ним матері множинні удари по тілу. Водночас його сестра притиснула подушку до обличчя жінки й тримала так, поки та не перестала дихати.

Після вбивства підлітки взяли тіло матері, роздягли її та вкинули в річку. Речі сховали в сараї.

Батька підлітків вдома на момент вбивства дружини не було. Коли він повернувся, почав її шукати й написав заяву до поліції. Правоохоронці згодом встановили, що жінку вбили її власні діти.

Підлітки, які скоїли вбивство матері Фото: Нацполіції Закарпатської області

На суді син зізнався в убивстві матері та заперечив участь у злочині сестри. Донька вбитої не визнала провину та відмовилася давати свідчення.

Підліткам суд призначив по 14 років тюрми та виплату компенсації батькові в розмірі 800 тис. грн за завдану моральну шкоду.

Нагадаємо, що в Одеській області алабай накинувся на 39-річну жінку та загриз її до смерті. Собаку застрелили правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що на Вінниччині син депутата від ОПЗЖ замовив убивство колеги. За версією слідства, причиною організації вбивства став конфлікт із членом постійної земельної комісії Жмеринської міськради.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *