Вбивство підлітка в Києві – нападник був нетверезим

Фото: Київпастранс | Фунікулер в Києві

Чоловік, який штовхнув підлітка, працює водієм в Управлінні державної охорони України. При собі він мав зброю, але її не застосовував.

Related video

На станції Київського фунікулера 7 квітня сталася трагедія. Чоловік штовхнув підлітка, а той під час падіння розбив скло і отримав ним смертельне поранення. Подробиці убивства 16-річного хлопця розповідає ТСН.

Намагався врятувати, коли зрозумів, що накоїв

Жахливий випадок стався на верхній станції Київського фунікулера близько 19:30 7 квітня після прибуття поїзда. Люди вийшли з вагонів, і раптом сталася штовханина. Після цього, за словами працівників КП “Київпастранс”, пролунали крики, а потім вони побачили багато крові та потерпілого підлітка, який ще зміг зробити по сходах декілька кроків. На місце викликали швидку та поліцію.

Важливо Напав правоохоронець: ДБР розслідує вбивство підлітка в київському фунікулері (фото, відео)

“Штовханина сталася не в вагоні фунікулера, а вже на станції. На нижній частині сходів є видове скло, на яке чоловік штовхнув підлітка. Воно дуже міцне, але сила удару була настільки сильною, що його вдалося пробити у нижній частині”, — пояснили в КП “Київпастранс”.

Чергові по станції кажуть, що чоловік, який штовхнув підлітка, побачивши, що накоїв, намагався надати потерпілому медичну допомогу.

Взяли під варту

Чоловік, який штовхнув підлітка, працює водієм в Управлінні державної охорони України. За місцем роботи чоловіка повідомили, що призначено внутрішнє службове розслідування, а обставини події з’ясовуються.

На час проведення розслідування чоловіка усунули від виконання службових обов’язків та взяли під варту.

“Управління державної охорони України вже надає всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Приносимо свої співчуття родині загиблого”, — повідомляють в управлінні.

Був нетверезим і мав при собі зброю

Відомо, що нападнику 30 років. Його затримали на місці події, він не чинив опору. При собі він мав зброю, але її не застосовував. Як повідомили у поліції, на момент нападу він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

“Про мотиви скоєного – зарання говорити. Триває дізнання та розслідування. Відомо, що співробітник УДО був у стані алкогольного сп’яніння – 1.29 проміле виявлено у його крові”, — повідомило джерело в правоохоронних органах.

Що відомо про загиблого

Загиблий хлопець був учнем спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з футболу “Зміна” Оболонського району.

“У неділю, трагічно загинув вихованець нашої школи, Матерухін Максим Олександрович. Під час прогулянки з друзями, по центру нашого міста, а саме на Київському фунікулері, на Максима підступно напав дорослий чоловік”, — зазначають представники школи.

Вони додають, що заразі у ЗМІ пишуть багато різної інформації, але те що “здоровий дядько” напав на юнака посеред білого дня, це – жах.

Нагадаємо, що у Німеччині 15-річний школяр зарізав 17-річного українського баскетболіста та поранив його 18-річного товариша, який теж згодом помер у лікарні.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *