Вибух в Івано-Франківській області — у селі Стримба почалася пожежа

Фото: Івано-Франківськ 24/7/Telegram | Вибух в Івано-Франківській області

У ДСНС повідомили, що стався прорив нафтопроводу. Внаслідок цього постраждали троє людей. Попередньо, серед них дитина.

Related video

У селі Стримба в Івано-Франківській області 30 вересня стався сильний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал “Івано-Франківськ 24/7”.

Спершу повідомлялося, що в селі вибухнув газопровід, проте потім з’явилося повідомлення про вибух чогось “пов’язаного з нафтою”.

Місцеві жителі бачать сильний дим, який піднімається в небо. Повідомляється, що внаслідок інциденту загорівся житловий будинок. Також постраждала дитина.

У селі Стримба стався вибух У селі Стримба стався вибух

Село Стримба на карті Фото: Google Вибух в Івано-Франківській області: реакція ДСНС

У ДСНС повідомили, що 30 вересня о 17:00 біля села Стримба стався порив нафтопроводу (діаметром 150 мм). Через це розлилися нафтопродукти вздовж струмка на площі 100 кв. м. Розпочалася пожежа, і вогонь поширився на приватний будинок.

“За попередньою інформацією, постраждали 3 людей. Наразі засувки на нафтопроводі перекрито. На місці працюють рятувальники”, — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в ніч на 30 вересня Повітряні сили збили десятки безпілотників. Російські окупанти запустили з Криму 40 ударних дронів, але більшість із них були знешкоджені силами ППО. Відомо, що у Вінницькій області зазнала удару інфраструктура.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *